Middag
Tors: Från 18.00
Fre: Från 17.30
Lör: Från 17.30
Snacks:
Nocellara olives
Salta Marcona mandlar 65:-
Salted Marcona almonds
Friterad marulkskind – hjärtsallad – rostad vitlöksmajo – smör på fyrtornsost 75:-
Deep fried monkfish cheek – baby gem – roasted garlic mayo – Fyrtorn butter
Förrätt:
Löjrom – potatis & Västerbottenkulor – ”dilldipp” 180:-
Bleak roe – potato & Västerbotten balls – dill dip
Lättrökt tonfisk – bakad äggkräm – frasig potatis – syrlig steklök – smulad gräddfil 180:-
Smoked tuna – baked egg cream – crispy potato – pickled onion – crumbled sour cream
Enris eldad hjorttartar – frasig & krämig jordärtskocka – inlagd minimorot 180:-
Deer tartar – creamy & crispy Jerusalem artichoke – pickled carrot
Frasig vårrulle på kål & svamp – tempura enoki – sötsur majo – poke 170:-
Spring roll with cabbage & shiitake – tempura enoki – sweet & sour mayo – poke
Mellanrätt:
Sotad Färö lax – potatisroyale – krämig mussla – pak choi – sjökorall – persilja 190:-
Blackened Färö salmon – potato royal – creamy mussel – pak choi – salty fingers – parsley
Oxfilé – potatis cannelloni – kräm på Karl-Johan – tryffelsyrad grönkål – rödvinssky 190:-
Beef tenderloin – potato cannelloni – creamy porcini – truffled green cabbage – red wine jue
Sichuan crispy duck – krämig pumpa – shitake – kålskott – frasigt ris – ingefärsponzu 190:-
Sichuan crispy duck – pumpkin – shiitake – cabbage sprouts – crispy rice – ginger ponzu
Udon nudlar – blomkålskräm – gul curry – brysselkål – isad purjo – picklad rättika 180:-
Udon noodles – cauliflower – yellow curry – Brussels – iced leek – pickled
Dessert:
Mazarin – sockrade & krämiga blåbär – havretosca – filmjölksglass 135:-
Mazarin – sugared & creamy blueberries – oat tosca – sour milk ice cream
Clementin sorbet – yoghurtskum – maräng – citruscurd – vanilj 135:-
Clementine sorbet – yogurt foam – meringue – citrus curd – vanilla
3 sorters ost – säsongens marmelad – fröknäcke 155:-
Cheese plate – marmalade – home made crisp bread
Hemgjord chokladpralin 35:-
Home made coffee candy